Servicii & suport

pentru noi, pentru mediu

Planificare
Echipa noastră de planificare vă ghidează şi vă oferă suport pe durata întregului proces de planificare şi dezvoltă împreună cu dumneavoastră cea mai bună soluţie bazată pe nevoile dumneavoastră.
Veţi beneficia de:
O persoană de contact dedicată dumneavoastră !
Dezvoltare a unui plan detaliat de sistem.

Instalare
Echipele noastre de întreţinere formate din specialişti transportă, instalează şi pun în funcţiune sistemul pentru a asigura o funcţionare optimă bazată încă de la început pe respectarea mediului, apoi vi se explică funcţionarea sistemului, iar acesta vă este predat. Echipe proprii de întreţinere formate din specialişti, pentru a acoperi întregul portofoliu de produse. Echipe de întreţinere complet utilate. Pregătirea personalului pentru a fi întotdeauna capabil să rezolve o problemă. Funcţionarea sistemului de inducţie adaptat cerinţelor dumneavoastră.

Service
Cunoaşterea şi serviciile aferente produselor pe care le comercializam reprezintă puterea noastră. Zilnic, echipa noastră de la departamentul „servicii clienţi” işi foloseşte cunoştinţele pentru a asigura clienţilor comoditate şi confort. Când aveţi un contract de mentenanţă cu Calidus puteţi dormi liniştit. Prin serviciile de mentenanţă – verificări regulate – sistemul dumneavoastră va funcţiona normal, având o securitate de funcţionare înaltă şi un consum optim de energie timp de mulţi ani. Iar un contract de mentenanţă cu Calidus vă garantează că sistemul se află în mâinile specialistului.
Tehnicianul dumneavoastră Calidus ştie exact ce are de facut, este rapid, de încredere şi competent.
Nivele flexibile ale contractelor de mentenanţă.
Service 24 de ore din 24.
Piese de schimb disponibile imediat.

Distribuţie de peleţi Calidus
Calidus Pellets vă garantează o aprovizionare de combustibil de înaltă calitate oricând şi la preţuri constante în reţelele noastre de distribuţie.
Ne ocupăm de tot, de la comanda până la umplerea rezervorului cu peleţi, pentru a vă asigura din nou toată comoditatea şi tot confortul posibil.

Propriul nostru lanţ de distribuţie.
Livrare imediată conform nevoilor dumneavoastră.
Diferite metode de livrare (saci de 15 kg, desfacere).