Produse

Produse de igienizare

 MB Active Cleaner

Descriere
Cu acțiune microbiologică și de îndepărtare a mirosurilor neplăcute. Îndepărtează depunerile de calcar și de săpun și întârzie formarea unor noi depuneri de piatră.

Eficienta produsului
URIMAT MB – ActiveCleaner cu Kalkex are o acțiune microbiologică. Are o putere de curățare foarte mare și îndepărtează mirosurile neplăcute datorate descompunerii substanțelor organice. Îndepărtează depunerile de calcar și de săpun și întârzie formarea unor noi depuneri de piatră. Este potrivit pentru întreținere, curățare sau îndepărtare a mirosurilor neplăcute în instalațiile sanitare utilizate pe scară largă.

Proprietăți
Microorganismele penetrează adânc porii, descompunând reziduurile organice rău mirositoare depozitate acolo. URIMAT MB – ActiveCleaner cu Kalkex asigură o prospețime durabilă. Folosirea sa zilnică previne apariția mirosurilor neplăcute. Ingrediente în conformitate cu recomandările E Tenside anionice: <5%, tenside neionice: <5%, conservanți, alte ingrediente: aditivi și arome. La curățarea spațiilor sanitare, nu folosiți agenti de curățare care conțin clor și acid suplimentar față de URIMAT MB-ActiveCleaner cu Kalkex.

Oamenii și mediul înconjurator

Tensidele sunt biodegradabile (conform metodei de testare OECD)
Fără fosfați, formaldehide și solvenți
Dermocompatibil
Recipientul este fabricat din polietilenă, iar capacul din polipropilenă:
Reciclabil UBA 01060084

Gamă de aplicații:

Toalete și grupuri sanitare
Băi și dușuri
Fațade și pasaje
Casa scării
Containere de gunoi
Stații de colectare a deșeurilor
Podele de gunoi

MB Active Cube

Performanțele produsului
URIMAT MB-ActiveCube este un produs microbiologic destinat eliminării mirosurilor neplăcute și a depunerilor de piatră. După curațarea conductelor de scurgere, MB-ActiveCube reduce considerabil riscul de formare a depunerilor de piatră din conducte și din jurul sifonului. Prin reducerea riscului de înfundare a conductelor de scurgere se economisesc sume importante asociate lucrărilor de întreținere.

Proprietăți
Prin folosirea regulată, microorganismele din compoziția MB-ACtiveCube reduc substanțial încrustările și dizolvă depunerile de piatră, menținând liber sifonul și conductele de scurgere. Mirosurile neplăcute sunt pur și simplu descompuse.

Ingrediente
Bacterii, polimeri bloc, parfum.

Interacțiunea cu mediul
Nu este periculos pentru oameni sau animale. Animalele acvatice nu sunt afectate. Compatibil cu flora utilizată în tratamentul și epurarea apei. Nu folosiți produse de curătenie care conțin acizi sau clor în combinație cu URMIAT MB-ActiveCube. Pentru curățarea regulată de întreținere a instalațiilor sanitare se recomandă folosirea URIMAT MB-ActiveCleaner, de asemenea cu acțiune microbiologică.

Gamă de produse
MB – ActiveCleaner cu Kalkex Concentrat – 10 litri – Număr articol: 80.006
MB – ActiveCleaner cu Kalkex Concentrat – 3×1 litri + URIMAT spray, 450 ml, gol – Număr articol: 80.002
MB – ActiveCleaner cu Kalkex Concentrat – 1 litru – Număr articol: 80.001
URIMAT spray – 450 ml, gol – Număr articol: 80.008
URIMAT pompă dozaj pentru recipient – 10 litri – Număr articol: 80.008
MB – ActiveCube cutie – 10 bucăți – Număr articol: 80.304